Menu Sluiten

Mijn naam is Rutger van Bijnen

Ik woon in Rosmalen (Noord-Brabant), heb een lieve vrouw en 2 lieve kinderen. In het jaar 2000 ben ik kleinschalig begonnen als zzp’er, werk vanuit mijn kantoor aan huis en daardoor zijn de kosten en dus ook de tarieven laag te houden. Inmiddels is mijn klantenkring aanzienlijk gegroeid met vele vaste relaties, het is voor mij een echte uitdaging om door alle aspecten te benutten de mensen zoveel mogelijk te doen toekomen

Fiscaal intermediair

Ik ben een zeer ervaren allround fiscaal intermediair, alle benodigde opleidingen met goed gevolg afgerond en met vele jaren werkervaring de juiste persoon om mijn werkzaamheden vakbekwaam en naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren. Uiteraard wordt jaarlijks alle kennis op peil gehouden. Ook adviseer ik graag, én zorg voor de uitvoering en realisatie van mijn adviezen. Met veel plezier doe ik mijn werk en hecht veel waarde aan een eerlijke open relatie met mijn cliënten. Ik ben professioneel en stellig richting de Belastingdienst, mijn werk is juridisch scherp, maar nooit ‘over de rand’.               

Administrateur

Voor uw administratie bent u bij mij ook aan het juiste adres, van een eenvoudig formulier invullen voor particulieren tot een complete boekhouding voor een zzp’er, alles is mogelijk. Dit is een ideale combinatie met uw fiscale behoeftes, indien er opgemerkt wordt dat er recht bestaat op bepaalde bedragen dan wordt u hierover altijd geattendeerd en kan er indien gewenst hierop adequaat gereageerd worden. Indien u uw zaken voor de toekomst anders geregeld wilt hebben dan kan ik u daarmee ook hulp bieden, door mijn (levens)ervaring kunt u rekenen op een persoonlijke deskundige begeleiding.